Opis forum
Elo pozdro, wprowadzam inicjatywę Mrocza i Flickera w życie. Lejemy na forum HC.pl - tutaj mogą porozmawiać stare, dobrze znające się Headcraby.
Obecna propozycja:
Termin: Połowa sierpnia (8-19?)
Miejsce: Namioty (mazury - Mrocz) lub Domki letniskowe (Piaseczno - Flicker, wjazd za darmo)
Ok, ja obstawiam te Domki, będziemy mogli z Bieniem i Flickerem zabrać wszystkich z Centralnego i zabrać się razem jak wielka rodzina do Piaseczna (pod Warszawą, jest jezioro i bajery). Dyskutujemy - możecie pisać jako gości, podpisujcie posty, rejestracja bez maila, linka dostały same "normalne" osoby, więc nie rzucajcie go gdzie popadnie
Gość
Kurcze tak od razau ze wjazd za darmo Jeszcze nic nie ustalone are raczej niebotycznej sumy nie bedzie. Jeden domek po dychu kazdy sie zrzuci wybredni chyba nie bedziecie, domek w miare duzy sporo miejsca mozna walic na podloge, stoliki na lozka po 3 da rade
Tylko to chyba opcja przed 8 sierpnia bo potem juz wiekszy problem moglby byc.
- Flicker
Gość
Czekajcie bo wkradł się błąd, chodzi o Piaseczno obok Łęczny, gdzie i jezioro piaseczno jest.
Tam domki można w ew. terminie przed 8 sierpnia.
Wtedy jeden domek na 6 osob kosztuje 60zl ogółem czyli po 10 na jednego
Aha nie no 10zł to żaden problem... gorzej z dojazdem, można zapodać na jakiejś mapce gdzie to mniej więcej jest? Lub sposoby dojazdu? ;]
A co do terminu, przed 8 sierpnia to trochę ryzykowne jest dla mnie, ale jeszcze się dowiem więcej
Ostatnio edytowany przez Mrocz (2009-07-18 17:15:53)
Gość
1-4 sierpnia mam drugi zlot, wiec wolalbym jakokolwiek inny termin.
Mi osobiscie opcja obojetna. Moga byc domki, moga byc namioty. Lokalizacja tez jak najbardziej obojetna.
Na wstępie rzeknę, iż niczego nie mogę obiecywać, jednak spędzanie czasu w owych domkach nad jeziorkiem brzmi co najmniej ciekawie. Także jestem za drugą opcją.
Termin- końcówka Sierpnia, wtedy mogę lekko odetchnąć od pracy.
Taki zlot to oczywiście kwestia dopasowania się, nigdy nie będzie tak, że każdemu data będzie pasowała. Ja podchodzę do sprawy elastycznie, ale jeśli Wy macie "ustalony, jedyny słuszny termin" to raczej się nie spotkamy
Gość
Ja tak jak .qam postaram się dopasować do konkretnego terminu tak żeby nie kłóciło się z innymi rzeczami. Przy czym końcówka sierpnia byłaby gorzej widziana (większa szansa że nie dam rady), ale nie jest to bezwzględne.
Gość
Mam pomysł, najlepiej wszyscy wpadajcie na Woodstock. To już za kilka dni x]